Hoewel je er feeërieke en originele kindermeubels, kinderkleding, verlichting, poppen of maskers kunt kopen, is Miz Fée vooral ook een galerij met de unieke schilderijen van Stéphanie Maillart. Op termijn is het de droom van de illustratrice, interieurontwerper en grafisch vormgever om enkel nog spullen van eigen makelij te verkopen in haar winkel in Antwerpen. Voorlopig houdt ze het bij een met zorg samengestelde collectie, aangevuld met haar eigen kunst voor kinderen.

In haar boutique – atelier vind je, naast schilderijen op doek, haar illustraties ook op kussenslopen, kaarten of andere accessoires. Exclusief door Stéphanie gecreëerd voor Miz Fée en dus allemaal in beperkte oplage. De sprookjesachtige kinderkunst is te bewonderen (én te koop) tijdens de openingsuren van Miz Fée, maar het is ook mogelijk om een afspraak met Stéphanie te maken of om een schilderij online te bestellen. Nog precies op tijd voor kerstmis.

Praktisch
Miz Fée bevindt zich op de Kloosterstraat 177 in Antwerpen en is iedere week geopend van woensdag tot en met zondag. De variërende openingsuren vind je terug op de website van Miz Fée. Via deze link kun je alle schilderijen ook online bekijken of bestellen.

Voor een afspraak kun je mailen op: [email protected]. Of je kan Stéphanie bellen op: +32 (0) 475/577 366.