Ooit al eens een gala filmpremière willen bijwonen, als de sterren en cast over de rode loper flaneren en zich achteraf amuseren op een after party? Met de Cadeaubox Gala Premiere kun je voortaan in de voetsporen van de acteurs treden en een filmpremière vanaf de eerste rij bijwonen. De eerste premières die je kunt bijwonen zijn Groenten uit Balen en Tot Altijd.  


Cadeaubox en Kinepolis Film Distribution maken het mogelijk om samen met een vriend(in) een gala filmpremière bij te wonen. Je maakt de zogenaamde sterlegging in het bioscoopcomplex mee en je bent van de partij tijdens de premièrevertoning van de film. Na de film  wacht nog een after party, waar de cast-en crewleden van de film uiteraard ook aanwezig zullen zijn.  

Groenten uit Balen en Tot Altijd

Cadeaubox zal op haar website voortdurend de nieuwste avant-premières bijhouden, die het in samenwerking met Kinepolis Film Distribution kan aanbieden. De twee onderstaande premières kunnen we nu echter al meegeven: de filmpremière van Groenten uit Balen op 8 december in Metropolis Antwerpen. De film draait vanaf 14 december in de bioscoop en de premiere van Tot Altijd op 19 januari in Metropolis Antwerpen, vanaf 25 januari in de bioscoop. In het voorjaar van 2012 kun je nog de filmpremières van ‘Allez, Eddy!’ en ‘The Loft’, de Amerikaanse remake van de Vlaamse ‘Loft’ bijwonen. 

De Cadeaubox Gala Première kost 124.90 euro en geeft recht op een rode loper-ontvangst, het bijwonen van de sterlegging en premièrevertoning, meet & greet met cast- en crewleden en toegang tot het premièrefeestje. Het arrangement is geldig voor twee personen.

Je kunt het volledige aanbod van Cadeaubox bekijken op de website.