Uitgerekend vandaag, op Internationale Vrouwendag, viert de Amerikaanse soapserie The Bold and The Beautiful haar 25ste verjaardag. De meest bekeken soap ter wereld doet dat in ware Hollywoodstijl: met een glamoureus feestje op de set en een rode loper evenement. Met een Vlaamse glamour toets, want niemand minder dan de populaire Hollywoodvrouw kei-excited Astrid Bryan, bekend van het VIJFtv programma Astrid in Wonderland, krijgt binnenkort een gastrol in de soap. In het voorjaar van 2012 wordt het tweede seizoen van Astrid in Wonderland – met haar acteerprestaties – al uitgezonden op de Vlaamse vrouwenzender.

 

‘Den John,’ haar Amerikaanse husband, zal zijn trophy wife ongetwijfeld vergezellen op de set, op en naast de rode loper en overal waar Astrid gaat en staat.  

Astrid Bryan zelf is uiteraard opgetogen met een gastrol in de drukbekeken Amerikaanse televisieserie: “Ik ben kei-excited en tegelijkertijd ook wel zenuwachtig,” zegt de Vlaamse in haar onvervalste Antwerpse accent, zoals altijd doorspekt met de nodige Hollywood slang. “Ik vind het een hele eer dat ik in de populairste soap ter wereld te zien zal zijn en dat aan de zijde van Katherine Kelly Lang, die al vanaf het eerste uur de glansrol van Brooke speelt. Mijn familie kijkt elke dag en ik kan niet wachten om hen de beelden te laten zien.”

Astrid in Wonderland

Het verloop van de opnames van Astrid Bryans gastrol – van de repetities in de kleedkamer, haar ontmoeting met de cast van The Bold and The Beautiful tot haar eerste acteermoment in de studio in Hollywood – zal dit voorjaar al te zien zijn op de Vlaamse vrouwenzender VIJFtv in het tweede seizoen van Astrid in Wonderland.

Het eerste seizoen, dat in 2011 werd uitgezonden, was in Vlaanderen razendpopulair en scoorde hoge kijkcijfers. Astrid Bryan weet met haar oprechte en spontane glamour stijl niet alleen jong en oud, maar ook hoog- en laag opgeleid Vlaanderen te boeien. Inmiddels is het programma door de leden van de Vlaamse Televisie Academie genomineerd als Beste realityprogramma van 2011. En ook in haar thuisstad Antwerpen is men trots op haar, want vorig jaar werd ze verkozen tot Antwerpenaar van het jaar 2011.

De Vlaamse opnameploeg van Astrid in Wonderland volgt Astrid en ‘den John’ al sinds  januari van dit jaar in hun woonplaats Hollywood en zal er ook bij zijn op de set van The Bold and The Beautiful. 

Astrid in Wonderland – Het Vervolg

In het tweede seizoen van Astrid in Wonderland kan heel Vlaanderen opnieuw genieten van Astrids leven met den John – en natuurlijk met broer Lau die erg vaak over de vloer komt en maar geen ‘lief’ vindt – in Beverly Hills en dus ook van haar gastrol in de populaire Amerikaanse soapserie. Op de website van VIJFtv kun je nu al smullen van de meest recente opnames van Astrid in Wonderland. 

Mooi en Meedogenloos

De serie The Bold and The Beautiful zelf, in Vlaanderen Mooi en Meedogenloos genoemd, zal dit najaar opnieuw op VIJFtv te zien zijn, de vrouwenzender van SBS Belgium. De serie rond de familie Forrester werd in 2010 door het Guinness Book nog uitgeroepen tot ‘populairste tv soap ter wereld.’

De Amerikaanse televisieserie wordt in 110 landen uitgezonden en weet elke dag meer dan 35 miljoen kijkers aan het scherm te kluisteren. De serie sleepte behalve 41 Emmy Awards ook nog talrijke andere prijzen in de wacht.

Onder dit artikel nog enkele fragmenten uit het eerste seizoen van Astrid in Wonderland. 

Foto © VIJFtv/SBS Belgium.

Astrid en ‘den John’ eten donuts op Botox Beach.

 

Astrid Bryan stelt in haar geheel eigen stijl haar handtassen voor in haar walking closet en welke bag ze het liefst gebruikt voor de supermarkt en welke tas beter is voor een momentje op bijvoorbeeld de rode loper.