Telkens als deze vader voor zijn werk een vlucht moet nemen, krijgt hij een tekening van een van zijn kinderen mee die hij moet inkleuren met kleurpotloden. Het resultaat is een reeks prachtige tekeningen van een vader en zijn kinderen. 

Elke maand neemt Tatsputin een drie uur durende vlucht en is hij tien dagen van huis voor zijn werk. Zijn twee kinderen besloten hem iets mee te geven, zodat hij zich niet hoeft te vervelen. Aanvankelijk gebruikte Tatsputin kleurpotloden om de tekeningen in te kleuren, later switchte hij naar zijn iPad als hij zijn kleurpotloden was vergeten, maar nu gaat hij weer met kleurpotloden aan de slag.

Goede samenwerking
Zijn kinderen zijn het niet altijd eens met de kleurenkeuze van paps, maar deze vorm van samenwerking is een goed idee voor andere ouders, zo meent Tatsputin. Deze vader is niet de enige ouder die samen tekent met zijn kinderen. Eerder deze week plaatsten wij al een artikel over een moeder die haar dochter haar tekeningen laat inkleuren. Eveneens met een prachtig resultaat tot gevolg. 

Bron: Imgur.