Komend weekend draaien we de klok een uur terug en gaat de wintertijd in. Dat betekent dat het nog vroeger donker wordt. Om de overgang wat te verzachten kun je bij alle vestigingen van Bagels & Beans komend weekend bij je koffie gratis een kwartiertje lichttherapie krijgen. Te weinig ‘licht’ kan namelijk wintermoeheid veroorzaken met verminderde energie, concentratieproblemen en een grote behoefte aan slaap tot gevolg. 

 

In landen als Noorwegen en Zweden is het al heel normaal dat er lichttherapie wordt aangeboden in openbare gelegenheden zoals cafés. Op die manier worden klanten geholpen om zich te wapenen tegen een winterdip. Nu is deze trend dus overgewaaid naar Nederland. Hoewel het niet de eerste keer is dat Bagels & Beans uitpakt met lichttherapie. Ook vorig jaar kon je de pijn van de donkere dagen al verzachten bij de koffie- en ontbijtbar. 

Met het ingaan van de wintertijd zaterdagnacht krijg je als bezoeker van Bagels & Beans  dus vanaf zondag 28 oktober opnieuw gratis lichttherapie bij een kopje koffie door een soort omgekeerde zonnebril op te zetten. De lichttherapiebril geeft via een speciaal holografisch vizier licht af aan de ogen. Gevolg: een wakker gevoel, een beter concentratievermogen en hogere alertheid.
 
Bagels & Beans.