Al 35 jaar genieten kinderen van de streken van de bewoners van Sesamstraat. De personages leerden ook al hele generaties tellen, spellen én lezen. De verjaardag van het populaire kinderprogramma is ook S. Oliver niet ontgaan. Het modemerk brengt enkele T-shirts op de markt met de meest populaire personages: Super Grover, Elmo en natuurlijk mogen ook Bert en Ernie niet ontbreken.

Super Grover is de held die altijd paraat staat om zijn hulp aan te bieden, maar ondanks zijn goede bedoelingen meestal te laat komt. En ook zijn zangtalenten laten nogal te wensen over. Verder is hij natuurlijk de klunzige ober die ons ieder keer plat doet gaan van het lachen.

Bert en Ernie vormen het hilarische duo dat geregeld meningsverschillen heeft. Het Koekiemonster is het vriendelijke blauwe monster dat vanzelfsprekend dol is op koekjes. Ten slotte is er Elmo die meer dan eens guest appearances doet, zoals op de oscars. Oscar het moppermonster is dan weer dol op vuilnis. Hij is niet echt het zonnetje in huis, maar zingen doet hij wel heel graag. Als het maar op afval is. Allemaal prijken ze op T-shirts die vanaf nu te koop zijn bij S. Oliver voor 19,95 euro.