Op zoek naar originele kerstcadeaus? De dames achter Objets Trouvés, LEAL en Christiaensen & Christiaensens sloegen de handen in elkaar en openden samen een nieuwe pop-up store in Antwerpen. Katia, Alexandra en de zussen Marianne en Catherine stellen er hun nieuwe collecties voor, die samen de perfecte uitvalbasis vormen voor de jacht op bijzondere, hartverwarmende kerstcadeaus.

Kaarsen, kandelaars, poncho’s, kussenslopen, dekentjes, vazen en interieurspullen. Voor iedereen valt ongetwijfeld het perfecte cadeau te vinden tussen de tijdloze collecties van mooie hebbedingen die over de hele wereld werden verzameld.

Zo verloor Katia van Objets Trouvés in Vietnam haar hart aan een project waarbij kaarsen en lampionnen worden gemaakt met respect voor de natuur en liefde voor het product. Alexandra richtte, na een verblijf in Peru, LEAL op. Haar collectie bestaat uit plaids, kussens en sjaals, allemaal gemaakt van zachte alpaca wol die ze zelf op haar reis heeft leren kennen.

Voor de zussen Marianne en Catherine Christiaensens is dit al hun tweede pop-up store. Zij vullen de andere collecties aan met unieke vintage meubelen, lampen, schilderijen, kussens, tapijten en aardewerk. De spullen dateren uit de jaren ’60, ’70 en ’80.

De pop-up store is nog open tot 31 december op Lombardenvest 20 in Antwerpen.