Deze ketting is niet alleen erg actueel, maar ook nog eens heel hip. De ‘Bubble jewelry Olympic rings’-ketting van 100 procent katoengaren rond de kleine Olympische ringen is online te koop via webshop Violas Boutique op Etsy. Achter de webshop zitten twee creatieve zussen uit het Turkse Ankara.

 

De twee zussen maken niet alleen al hun sieraden met de hand, maar ontwerpen en creëren behalve kettingen en armbanden ook nog eens zelfgemaakte zomer- en wintersjaals, broches en allerlei leuke applicaties.

Natuurfotografie
Behalve het maken van al deze originele producten heeft een van de zussen nog tijd om zich bezig te houden met natuurfotografie en maakt ze daarbij ook nog eens prachtige verfijnde tekeningen met waterverf. De andere zus houdt zich dan weer druk bezig met het verfijnde haakwerk. 

Deze ‘Olympische’ ketting van Violas Boutique is zes bij vier centimeter. Voor 14 dollar, exclusief verzendkosten, is hij van jou. Je vindt hem in de webshop Viola’s Boutique, net als heel wat andere leuke, hippe producten.