Linda Ootjers maakt vloerkleden en poefs speciaal op maat en kleur, waarbij gebruik wordt gemaakt van gerecycled materiaal. Alle kleden en poefs zijn met de handgemaakt van dik geweven katoen, vaak oude dekbedhoezen. Hierdoor zijn de kleden en poefs makkelijk schoon te maken, want je kunt ze gewoon in de wasmachine stoppen.

 

Gebruikt en toch nieuw, is haar motto. Linda Ootjers van Ootjers Art besloot voor het maken van haar kleden, poefs en tassen gebruik te maken van bestaand materiaal. Daar maakt ze vervolgens prachtige vloerkleden of poefs van: meestal in ronde vormen en steeds wisselend van kleur. Omdat ze de kleden volgens een bepaald patroon haakt, blijven deze bijzonder sterk.

Het perfecte kleed
Toen ze zelf op zoek was naar het perfecte vloerkleed, en er niet in slaagde dit te vinden, hoorde Linda Ootjers van een kennis uit Canada dat deze zelf kleden had gehaakt van gerecycled materiaal. Ze ging zelf aan de slag en het resultaat was … een stevig én perfect vloerkleed.
Volgens Linda Ootjers doet een ruimte die gevuld is met mooie poef of een mooi vloerkleed veel warmer aan dan kale muren en vloeren. Op de slaapkamer is een vloerkleed dan weer heel prettig wanneer je geen vloerbedekking hebt, zodat je niet meer met je warme voeten op die koude vloer stapt als je ’s ochtends opstaat.

Praktisch
Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een poef is er al voor minder dan 50 euro en een kleed gaat de deur uit voor ongeveer 150 tot 200 euro. Verder verkoopt Linda Ootjers ook zeer betaalbare wanddecoraties. 

Haar producten en meer informatie vind je op haar website ootjersart.nl. Hieronder zie je alvast een voorbeeld van een kleed, poef en wanddecoratie. 

Ootjers art def kleden poefs  

  • Web1kleed_52607_50_50_1
  • Web1poef1_41754_50_50_1
  • Web1wanddecoratie1_43597_50_50_1