Goed nieuws voor alle breifanaten, want na hun succesvolle boek ‘Kerstballen Breien met Arne & Carlos’ verschijnt op 21 februari 2012 het nieuwe boek van de Scandinavische breigoden: ‘Arne en Carlos breien op hun paasbest.’ En ze komen ook naar Nederland voor een presentatie over breien en design.

Arne Nerjordet uit Noorwegen en Carlos Zachrison uit Zweden, beter bekend als Arne & Carlos, helpen je dit keer aan de mooiste en leukste gebreide paasdecoraties: van eierwarmers tot paasballen.

In dit aanstekelijke paasboek kunnen breisters aan de slag met onder andere een paashaas in diverse outfits, kippen, eierwarmers en – hoe kan het ook anders – paaseieren. Stuk voor stuk vrolijke accessoires om je huis in de paassfeer om te toveren. De breiprojecten zijn niet moeilijk als je de stap-voor-stapinstructies leest en de vele foto’s bekijkt.

Arne & Carlos komen naar Nederland

En alsof dat nog niet genoeg is, komen Arne en Carlos op zondag 5 februari 2012 naar Nederland voor een breipresentatie en je natuurlijk alles te vertellen over breien en design.

De twee zijn ter gelegenheid van de expositie ‘Ontrafel, breiwerk in de mode’ op 5 februari present in museum TwentseWelle in Enschede. De expositie zelf loopt nog tot en met 4 maart 2012.

Het boek ‘Arne & Carlos op hun Paasbest’ is te bestellen via bol.com en kost 9,95 euro.