Antwerpen krijgt vanaf juni haar eigen wasbar. In de Wasbar kun je niet alleen je was doen, maar tegelijkertijd een koffie drinken. In Gent ging vorig jaar de eerste Wasbar al open. Hier kun je tijdens het wassen zelfs naar de kapper.

 

Al sinds de start in Gent hadden initiatiefnemers Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde de intentie om meer dan één wasserette-café te openen. Nu krijgt het hippe Antwerpen-Zuid dus de eer. Binnenkort opent er een tweede Wasbar.  

De Wasbar is een wasserette en bar waar ze korte metten maken met de oersaaie routine van het wachten op je was in een TL-verlichte wasserette waar niks te beleven valt. Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde bedachten het concept, omdat ze beiden te weinig ruimte hebben voor een wasmachine en zichzelf te oud vinden om nog elk weekend met de was naar hun moeder te gaan.

Yuri en Dries zijn momenteel ook te zien in het Eén-programma ‘Topstarter’. Daarin kiest een professionele jury een jonge ondernemer die van aanpakken weet. De Wasbar-mannen zitten in de grote finale van volgende week.

http://www.wasbar.com

 

http://www.ziezozon.com/zonet/wasbar-wasserette-bar-en-kapper