Bij schoenen is het vaak: ‘dit is het net niet.’ Daarom zou het fijn zijn als je zelf een paar kunt ontwerpen. Dat kan voortaan bij Mei Boutique, een online schoenenwebshop. Je hebt de keuze uit verschillende modellen pumps en ballerina’s, diverse kleuren, verschillende materialen, hakken en versieringen. De schoenen zijn te verkrijgen in maat 35 tot en met 43.

Om inspiratie op te doen zijn er al een paar voorbeelden gecreëerd die dienen als basis. De basismodellen zijn: een ballerina, een pump met punt of ronde neus of plateauschoenen, al dan niet opengewerkt.

Je kunt verder kiezen uit diverse soorten leer. Als je jouw schoenen hebt samengesteld duurt het circa vijf weken voor je ze in huis hebt. Gemiddeld kost een paar zelf ontworpen schoen je tussen de 140 en 350 euro.

Shoe-event

Wie toch liever geen schoenen online bestelt, kan naar een van de shoe-events komen die Mei Boutique organiseert. Het volgende event staat gepland voor februari 2012. Tijdens deze bijeenkomsten kun je advies krijgen van ontwerpers.

Je kunt Mei Boutique ook inschakelen om zelf een shoe-event te organiseren op een door jou gekozen locatie. Een shoe-event als vrijgezellenavond, tijdens een high tea, een vriendinnenavond of met de collega’s op kantoor: het kan allemaal.