‘Kleintjes vers eten geven en ouders ademruimte.’ Dat is wat Madaga, de online traiteur voor kleintjes, te bieden heeft. Verse babyhapjes en peutermaaltijden die net zo lekker en vers zijn als zelfgemaakte maaltijden. Madaga bezorgt in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en omgeving. Thuis, op kantoor, of op de crèche.

Voor Française Ingrid Keller-Cayet, die opgroeide in de Bourgogne, en medeoprichter Gerrit-Jan Westerman vormt voeding een bron van welzijn en geluk. Na 2 jaar intensieve voorbereiding startten ze vorig jaar Madaga. De gerechten van Madaga zijn 100 procent vers, bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn samengesteld door een kinderdiëtiste. Een selectie van de gerechten van Madaga vindt je ook bij Marqt, de duurzame supermarkt van Nederland.

Zinnerdinner

Heb je grotere kinderen, dan kun je terecht bij Zinnerdinner.nl waar je voor drie of vijf dagen boodschappen kunt bestellen voor een gezonde maaltijd. Alles wat je nodig hebt wordt thuisbezorgd, inclusief de benodigde recepten. Op de website kun je checken of er bij jou in de buurt wordt bezorgd.