Heb je nog altijd geen idee wat je wie zou willen geven en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is cadeauplatform Milledoni misschien de oplossing. Milledoni is een website die de zoektocht naar passende geschenken een stuk makkelijker maakt. Via de zoekfunctie op de site kun je cadeaus zoeken naar geslacht, leeftijd en allerlei eigenschappen van de ontvanger. Daarnaast kun je aangeven of het presentje bedoeld is voor een verjaardag, kraamvisite, huwelijk, scheiding of verhuizing.

Op Milledoni is het ook is mogelijk om een prijsindicatie te geven en of het een behoudend of juist een experimenteel geschenk mag zijn. En of je een ‘hebben’ object wil geven of meer een ‘doe’ ding? Milledoni is nadrukkelijk geen webshop: je koopt niet rechtstreeks bij het cadeauplatform. Je wordt altijd doorverwezen naar de webwinkel waar je het cadeau zelf kunt aanschaffen. 

Milledoni – Italiaans voor ‘Duizend geschenken’ – selecteert vervolgens allerlei originele cadeautjes die voldoen aan jouw zoekopdracht. Behalve een verzamelplek van goede cadeautjes, is Milledoni ook een thuisplaats voor cadeauspotters; mensen die geschenken zoeken juist leuk vinden en die gepassioneerd zijn van geven. Zij zijn degenen die de database vullen met hun vondsten, waarmee ze deze cadeau’s aanbevelen.

Ben je trouwens een goeie cadeauspotter? Dan kun je je aanbevelingen op de site plaatsen als echte Milledoni-cadeauspotter. 

Surf snel naar de website van Milledoni.