Klusveiling BV is de nieuwste veilingsite in Nederland en biedt een gemakkelijke oplossing voor kleine klussen in en rondom de woning. Dankzij het internet en het snel stijgende gebruik van smartphones en tablets beschikt de consument vandaag over handige tools om een foto te nemen en in een paar zinnen een klus te omschrijven. Klussers kunnen direct reageren op klusverzoeken, extra vragen stellen en onmiddellijk offertes uitbrengen.

Klusveiling BV werd opgericht om een gemakkelijke oplossing te bieden voor kleine klussen in en rondom de woning, waarbij klussers niet eerst de situatie ter plekke hoeven opnemen om de kosten in te schatten. Oprichter Bram Gooris: “Iedere klus die kort met foto te omschrijven valt, kan voortaan op klusveiling.nl worden geplaatst, waar klussers op kunnen bieden.

Geen beunhazen
Klussers krijgen nooit de prijzen van hun concurrenten te zien. Hiermee wordt voorkomen  dat geïnteresseerde klussers steeds lager bieden om achteraf via extra’s alsnog hun kosten op de opdrachtgever goed te maken. Oprichter Ingmar Algera voegt daar aan toe: “We vragen alle opdrachtgevers steeds om hun klusser te beoordelen. Die referenties helpen medegebruikers om een beter beeld te krijgen over de kwaliteit van de klussers. Klusveiling hanteert klare taal en helpt om beunhazen en cowboys uit de klussector te weren.”

Voor mensen die zoeken naar een klusjesman is de website geheel gratis. Klussers betalen een abonnement om toegang te krijgen tot het klusveiling platform. Zoek je dus een klusjesman of ben je iemand die klusjes kan klaren, surf dan snel naar klusveiling.nl.