In Los Angeles laten vrouwen steeds vaker onder verdoving een injectienaald in hun G-spot zetten in de hoop op een beter seksleven. Het kost een half uur om een G-Shot te zetten en hierna blijft de G-spot gedurende enkele maanden zo groot als een muntje. Voor zo’n 1000 dollar wordt het gevoeligste plekje van de vrouw volgespoten met collageen, waardoor de man niet meer hoeft te zoeken.

 

Ook in het Verenigd Koninkrijk laten steeds meer vrouwen tijdens hun lunchpauze een G-shot zetten. Caroline Cushworth (41) was de eerste Britse die een injectienaald in haar gevoelige plekje liet zetten. “Vanaf dat moment was seks elke keer een feest,” vertelt de zakenvrouw aan de krant Daily Mail. De vrouw heeft sinds de ingreep altijd meervoudige orgasmes die soms uren duren.

Hetzelfde als naar de kapper gaan
Caroline Cushworth geeft toe dat ze eerder zelfs niet geloofde dat de G-spot bestond. “Ik moest er toen ik mijn G-spot voor het eerst zocht zelf uren naar zoeken. Dat probleem is nu van de baan, want na een shot groeit haar G-spot tot de grootte van een muntje. Inmiddels denkt ze helemaal anders over het belang van haar G-spot tijdens de seks. “Vier maanden na mijn eerste G-shot zat ik opnieuw bij de gynaecoloog. Voor mij is het nu hetzelfde als naar de kapper gaan of mijn highlights laten bijwerken.”
De procedure wordt in Los Angeles al vijf jaar uitgevoerd. Intussen hebben op vijf jaar tijd al tweeduizend vrouwen een G-shot laten zetten in het Vaginal Rejuvenation Institute of America. Gynaecoloog en chirurg David Matlock organiseert zelfs maandelijkse sessies om de procedure uit te leggen aan vrouwen. Nu is er dus ook in Londen een Vaginal Rejuvenation Institute, waar de procedure wordt uitgevoerd. 

De G-spot is een gevoelig plekje in de vagina van de vrouw dat zich enkele centimeter naar binnen in de achterwand bevindt. In de medische wereld wordt er al decennia gediscussieerd over het al dan niet bestaan van dit gevoelige plekje. Eerder schreven we hierover al eens het artikel: ‘Laat mijn G-spot met rust!’

Bron: Daily Mail.