Superminnaar is een nieuwe Nederlandse site met sekstips en een cursus op video. De initiatiefnemer, Victor Verlon, wil zowel de vrijgezel als de man in relatie van goed seksadvies voorzien zodat zij een betere minnaar worden.

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders hun seksleven gemiddeld een 5,9 geven. Reden genoeg om sekscursussen te gaan geven aan mannen, vindt de oprichter van de nieuwe site, Victor Verlon. “Sinds 2006 geef ik mannen ondersteuning op liefdesgebied. Het is me gaandeweg duidelijk geworden dat mannen ook in bed nog veel blunderen,” aldus Victor Verlon.

Verborgen seksuele onzekerheid

Sekscursussen worden voornamelijk aan vrouwen of koppels gegeven. Meestal zijn het tantra-cursussen of workshops met een spiritueel karakter. Maar online worden er nauwelijks cursussen aangeboden, laat staan specifiek gericht op de man en zonder porno. Victor Verlon vindt het van belang dat mannen meer kennis opdoen en zich meer gaan interesseren in de sensualiteit en seksualiteit van de vrouw: “Nog steeds is seks een taboe. Vrouwen praten met vriendinnen over seks, maar mannen houden zich liever groot, uit angst om uitgelachen te worden. Er is verborgen seksuele onzekerheid. Juist dat maakt dat ze teleurstellend zijn tussen de lakens.”

Om de sekstips van Victor te ontvangen en je in te schrijven voor de online sekscursus, bezoek de website superminnaar.com