Wil jij de Rolls Royce onder de orgasmes eens beleven, het zogenaamde vallei-orgasme? Dan moet je bij Linda Magazine zijn, want het blad geeft drie vallei-orgasme workshops weg onder het motto: ‘Of wil je altijd als een Dafje blijven tuffen?’

‘Een langdurend, golvend orgasme dat je ook nog eens fitter en slimmer maakt. Dat belooft de training van het vallei-orgasme,’ aldus Linda Magazine. De seksuele technieken zijn gebaseerd op het Chinese taoïsme. Via deze techniek leer je klaarkomen uitstellen en de seksuele spanning in je lichaam verder versterken, sturen en gebruiken.

Urenlang genot

Wat volgt (na de nodige oefening, weliswaar) is een vallei-orgasme, de Rolls Royce onder de orgasmes zeg maar. Het orgasme golft door je lichaam en kan soms zelfs uren duren. Het zorgt voor meer genot en geeft ook meer energie. Met een vallei-orgasme laad je dus ook nog eens de accu van je lichaam op.

Slow Cooking

Wie denkt dat het aanleren van een vallei-orgasme een quick fix is, is er aan voor de moeite. Het aanleren van de techniek is eerder slow cooking, aldus Linda Magazine. Wie denkt dat dit alles plaatsvindt in een zweterig zaaltje waar je met andere deelnemers ligt te puffen, kan gerust zijn: je volgt het programma online via filmpjes, e-books, teleseminars en erotisch huiswerk. Meer weten over het vallei-orgasme? 

*Foto: Sharon-Anouk Brouns.