Volgens 2dehands.be is het geven van tweedehands kerstcadeaus aan een ware opmars bezig. Het bezoekersaantal in de typische kerstrubrieken is dit jaar namelijk maar liefst 35% gestegen. Daarom lanceert de site nu een speciale kerstshop waarop je geschenken onder de 10 euro kunt vinden.

Eén van de tendensen is de zoektocht naar cadeaus met een technologisch kantje. Zoekopdrachten naar Gamesconsoles, zoals Playstation of de Wii, stijgen dit jaar zelfs met 105%. Ook tablets, smartphones en iPods zijn nog meer in trek dan voorgaande jaren. Maar daarnaast is er ook veel vraag naar kleine of goedkopere cadeaus. Daarom lanceert de site eens kerstshop met geschenken onder de 10 euro.

“Met dagelijks meer dan 750.000 bezoekers zijn we als grootste zoekertjessite goed in staat trends in de samenleving waar te nemen”, vertelt Annemarie Buitelaar, directeur van 2dehands.be. “Voor 10 euro koop je in de winkel misschien niet zo veel, maar op onze site kun je voor dat geld heel verrassende koopjes doen.”

Of je dus op zoek bent naar dvd’s, juwelen, speelgoed, kinderkleding of decoratie voor in huis, in de online-kerstshop vind je het vast aan een zacht prijsje. Tot 26 december kun je op tweedehands kerstkoopjesjacht via deze link.