Al voor de derde keer brengt JBC een collectie uit in samenwerking met Designers Against Aids. Deze keer is het niemand minder dan de Belgische ontwerper Nicky Vankets die een glamourcollectie ontwierp voor hem én haar. Je kunt dus nu alvast uitkijken naar feestdagen met heuse sterallures. En dat voor een goed doel, en een zacht prijsje.

“Ik vond de samenwerking met JBC een prachtige uitdaging,” vertelt Nicky Vankets. “Ik heb mijn stempel kunnen drukken op deze collectie, zowel wat de collectie zelf als de campagnebeelden betreft. Het barokke aspect dat zo eigen is aan mijn stijl, komt ook in deze collectie terug, maar op een andere manier. Het is een mix van high fashion en luxe geworden, maar dan wel aan “jonge”, betaalbare prijzen. Als ontwerper is het fantastisch om zo’n mooi podium te krijgen. Met meer dan honderd JBC-winkels bereik ik een groot publiek en dat geeft een goed gevoel.”

Via deze collectie willen JBC en DAA jongeren blijven bewust maken van het belang van veilig vrijen. Een deel van de opbrengst van deze collectie gaat dan ook integraal naar de strijd tegen HIV/AIDS.