Ted, het wereldwijde platform van ideeën dat zich vanuit de Verenigde Staten als een soort inktvlek heeft verspreid over de wereld, geeft nu ook het woord aan de gewone mensen, zoals jij en ik zeg maar. Tot nog toe werden TedTalks, waarin professionals, denkers, uitvinders, inspirators… van nu hun ideeën uit de doeken doen en delen, meestal gehouden door mensen die in eigen land en zelfs ver daarbuiten al behoorlijke bekendheid genoten en succesvol waren gebleken. Volgend jaar kan iedereen tijdens de TED conferentie 2013 een plaats op het podium bemachtigen door audities te doen: the young, the wise, the undiscovered… Earth Talent Search…

Ted, het wereldwijde platform van ideeën dat zich vanuit de Verenigde Staten als een soort inktvlek heeft verspreid over de wereld, geeft nu ook het woord aan de gewone mensen, zoals jij en ik zeg maar. Tot nog toe werden Ted Talks, waarin professionals, denkers, uitvinders, jonge talenten… van nu hun ideeën uit de doeken doen en delen, meestal gehouden door mensen die in eigen land en zelfs ver daarbuiten toch al behoorlijke bekendheid genoten en succesvol waren gebleken. Eerder deden onder meer Steve Jobs, Al Gore en Jane Goodall al hun verhaal uit de doeken om er maar een paar te noemen.

The young, the wise, the undiscovered…

Volgend jaar kan iedereen tijdens de TED conferentie 2013 in Longbeach Californië een plaats op het podium bemachtigen door audities te doen voor deze wereldwijde Earth Talent Search, een wereldwijde talentenzoektocht met heuse audities in 14 steden over de wereld. Voor Europa zal TEDxAmsterdam de Europese auditie in goede banen leiden. Dat gebeurt op 20 juni 2012.
Wie graag een poging wil wagen kan zich nu aanmelden voor deze dag, waarop de 30 meest talentvolle Europese sprekers in zes minuten hun verhaal kunnen vertellen en hun ideeën mogen uiteenzetten. TED-directeur Chris Anderson ‘himself’ zal de sprekers beoordelen. De talenten scout van Ted in Amsterdam is de laatste auditieronde in de rij.

Inschrijven 
 
Inschrijven kan tot en met morgen 2 mei 2012 via het inschrijfformulier op de site van TEDxAmsterdam. Je kunt hier bijvoorbeeld ook een vimeo opladen. Ben je uitvinder, artiest of denker….zorg dat je erbij bent en wie weet mag jij volgend jaar in Californië je verhaal vertellen tijdens de TED conferentie 2013.

Bron: Dutch Cowgirls.