Wij zijn in een gulle bui en geven daarom twintig duotickets weg voor een avond vol comedy met Bert Gabriëls (Zonde van de Zendtijd) en Johan Petit. Donderdag 24 november geven beide heren namelijk het beste van zichzelf tijdens de Comedy Live van Free Record Live in het Coca Cola Visitors Center in Wilrijk. En jij kunt erbij zijn.

De carrière van Bert Gabriëls schoot in 2004 uit de startblokken toen hij de 123comedy Award voor beginnend talent won én ook nog eens de Radio 2 humorprijs in ontvangst mocht nemen. Later volgden er nog tal van prijzen en zijn eerste avondvullende show ‘Gestorven Onzin’ werd in 2009 door Canvas integraal uitgezonden. Op dezelfde zender maakte Bert Gabriëls bij het Vlaamse publiek furore met het uiterst succesvolle ‘Zonde van de Zendtijd’ dat hij samen met Henk Rijckaert presenteert. 

Nieuw materiaal

Met zijn tweede show ‘Pech,’ die in september 2009 in première ging, toerde hij lange tijd door Vlaanderen. Het is die show die nu op dvd wordt gebracht bij Free Record Shop. Om dat te vieren komt Bert Gabriëls dus aanstaande donderdag naar Wilrijk, waar jij alvast kunt genieten van nieuw materiaal. Bert zal er tijdens deze live session een exclusieve try-out van zijn nieuwe show ‘Druk Druk Druk’ brengen die pas in januari in première gaat.

Johan Petit

Johan Petit Het voorprogramma van Comedy Live wordt verzorgd door Johan Petit, een wereldster in Antwerpen. Met het Martha!tentatief maakte hij de ‘Klein Jowanneke’-reeks: ‘Klein Jowanneke is een aardig manneke’ (2003), ‘Klein Jowanneke zaaagt’ (2005) en ‘Klein Jowanneke gaat dood’ (2008). Alle shows waren zo waanzinnig succesvol. En dus wordt de populairste show ‘Klein Jowanneke gaat dood’ nu op dvd uitgebracht door Free Record Shop.

Wil jij Bert en Johan aanstaande donderdag vanaf 20 uur live aan het werk zien en eens goed lachen: dat kan. Wij geven namelijk twintig duotickets weg. Alles wat je moet doen is Ziezózon op Facebook leuken en ons een mailtje sturen via info@ziezozon.com. De eerste twintig die mailen, worden beloond en kunnen – samen met een tweede persoon – donderdag Comedy Live bijwonen in Wilrijk. Mailen kan tot en met woensdagmorgen 23 november.