Er gaan geruchten dat in het komende seizoen van het succesvolle Nederlandse KRO-programma Boer Zoekt Vrouw, dat precies over een maand op 13 mei 2012 begint, voor het eerst een boer te zien zal zijn die op zoek is naar een man. Dat meldt de zender Outtv. Daar hadden ze het vanmorgen dan weer in het Algemeen Dagblad (AD) gelezen.?

 

Het zou gaan om de 47-jarige Willem die in de Achterhoek woont, zo onthult het AD vanmorgen. Willem zou al twintig jaar een biologisch-dynamische zorgboerderij runnen waar verstandelijk gehandicapten werken. Volgens ingewijden had Willem zich een paar jaar geleden al eens opgegeven, maar werd hij pas een maand geleden geselecteerd voor het komende seizoen.

Dat wordt zoals gewoonlijk weer gepresenteerd door Yvon Jaspers. Bij
de KRO zelf doet men erg geheimzinnig over de deelname van Willen. Daar klinkt het dat er voor de eerste uitzending ‘nooit uitspraken worden gedaan over boeren die deelnemen.’

Welkom Willem?

Eerder had de omroep  al laten weten dat de aanmelding van een boer op zoek naar een mannelijke levenspartner meer dan welkom zou zijn. Het wordt dus even wachten tot 13 mei als de eerste uitzending van Boer zoekt vrouw wordt uitgezonden.

Bron: Outtv en Het Algemeen Dagblad.

foto©ziezozon.com