Ook dit jaar vindt Magisch Maastricht weer plaats: een kerstmarkt maar dan wel eentje zoals je zelden meemaakt. Op het Vrijthof vind je een grote schaatsbaan, een kerstmarkt, een grande carrousel – die speciaal in Italië met de hand is gemaakt – en een reuzenrad.

De magische wintersfeer vind je terug in het hele centrum, waarbij de pleinen, straatjes en hofjes bol staan van de activiteiten. Zo is er het Magisch Cultuur Festival dat bijzondere momenten belooft in de theaters en culturele instellingen, maar ook buiten op straat. Geniet verder zeven dagen per week van het exclusieve en uitgebreide winkelaanbod en kijk je ogen uit bij de variëteit van de decoratieve etalages en sfeervolle kerstmarkt. 

De restaurants, cafés en winterterrassen bieden diverse gastronomische cadeautjes voor de smaakpapillen. Adembenemend verlichte straten in de historische binnenstad verbinden de Maastrichtse pleinen en vormen een cadeaulint dat je meevoert door de stad. Van 30 november 2013 t/m 30 december 2013 op het Vrijthof in Maastricht. 

Facebook actie
Niet alleen kun je in Maastricht je cadeaus kopen voor de feestdagen, je kunt ze ook zomaar op straat vinden! Dit jaar worden er letterlijk cadeautjes verstopt in de stad. Wil jij ze vinden, hou dan onze facebookpagina in de gaten.