Een Zweeds hotel heeft wel een zeer uitgebreide roomservice. Hotel Berns biedt zijn gasten sinds kort namelijk een breed scala aan seksspeeltjes aan. Het hotel krijgt de nodige kritiek, maar de gasten zijn alvast bijzonder enthousiast met de speeltjes op hun nachtkastje.

Het Berns Hotel in Stockholm heeft naast de minibar en de Bijbel nu ook echte speeltjes voor volwassenen in de aanbieding. In Zweden is dat niet ongewoon, want er zijn wel meer hotels die deze extra service aanbieden. Ondanks de kritiek is het hotel overigens niet van plan de speeltjes uit het aanbod te verwijderen, want de eigenaren hebben intussen al veel positieve feedback gekregen van de gasten.

Gezinnen
Alleen als een gezin een kamer betrekt worden de speeltjes weggehaald. Het is niet bekend of deze trend zich ook in andere hotels zal voortzetten.  Het Berns Hotel is gevestigd in een indrukwekkend gebouw uit 1863 en heeft een spectaculair interieur. De royaal versierde lobby van het sexy hotel toont exposities van zowel lokale als internationale kunstenaars.