Het leukste warenhuis van Nederland gaat nu ook het theater in. HEMA de musical, ofwel: ‘de worst musical ever’ bevat alle ingrediënten voor een oerhollands avondje: populaire liedjes, dansende rookworsten, tompouces en roem voor 24 échte HEMA-medewerkers uit de Zaanstreek en omgeving. Maak kennis met Melanie, Esther, Isabel, Theo, Anouk, Kelly, Christa, Sjaan, Fleur, Lianne, Patricia en Shanice. 

 

HEMA de musical speelt zich af in een doorsnee filiaal van een doorsnee Nederlandse stad. De medewerkers lijken zo uit uw eigen HEMA te zijn weggelopen. Van Tilly van de gordijnen, die nu echt eens met pensioen moet, tot de Turkse Yildiz van het gebak. Van Anja, die al jaren veel bij de HEMA werkt en geen privéleven heeft, tot filiaalchef Van Seumeren, die zijn taak bijzonder serieus neemt.

Koninklijke missie
Hoe verschillend deze collega’s ook zijn, samen zijn ze één team, door dik en dun. Alles verandert met de komst van de Spaanstalige stagiaire Ramona Fernandez die op een geheime koninklijke missie is. Voor haar toekomst is het bijzonder belangrijk in onze samenleving in te burgeren. En waar kan dat beter dan bij de HEMA, de plek waar alle Nederlanders samenkomen?

Je kunt nu je kaarten bestellen voor een avondje HEMA. Hier alvast een voorproefje. 

Voor meer informatie en de speellijst surf naar Hema De Musical.