In C-mine, de gerenoveerde mijngebouwen, in Genk, kun je zondag 26 februari terecht voor handgeMa(r)kt, een PopUp-markt met ontwerptalenten. Uit alle aanmeldingen zijn een 25-tal creatieve ontwerpers geselecteerd die er hun handgemaakte producten en zichzelf zullen voorstellen.

Volgens het team achter handgeMa(r)kt zijn de standhouders stuk voor stuk creatieve ontwerpers, die dagelijks met veel passie kwalitatieve, unieke handgemaakte creaties maken, maar die wel wat steun kunnen gebruiken bij de promotie van hun producten.  

Wat je kunt verwachten zijn unieke hebbedingetjes & goodies voor groot en klein, juwelen, grafisch werk, leuke stofjes, vilt, accessoires en keramiek.

“We hebben er bij de selectie voor gekozen om geen al te gecommercialiseerde producten toe te laten,” aldus Franca Faggio Del Giglio van Some.thing(s) INSIDE, een van de initiatiefneemsters van handgeMa(r)kt en zelf standhouder met haar juwelen en muziekknuffels. “Bij ons vind je handgemaakte producten in beperkte oplages en voor een betaalbare prijs.”

Praktisch

Zondag 26 februari 2012 van 13.30 tot 17.30 uur in C-mine, Genk. De entree is gratis. Meer informatie over de standhouders vind je op de website en op de Facebook pagina van handgeMa(r)kt.