A.CITYLIFE is een nieuw woonevent voor interieur, stijl en gastronomie dat zaterdag 11 februari 2012 van start gaat in Antwerpen en nog duurt tot en met zondag 19 februari. Je vindt er alles op vlak van ‘A quality life.’ Hoofthema’s zijn interieur, exterieur en lifestyle.

Vooral interieurliefhebbers kunnen bij A.CITYLIFE hun hart ophalen, maar ook voor iedereen met interesse voor lifestyle, beauty, mode en wellness valt er heel wat te beleven.

A.CITYLIFE belooft in de eerste plaats hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit. De organisatie wil een totaalbeeld rond het moderne leven in de stad aanbieden en het niveau van de standaard woonbeurs overstijgen. A.CITYLIFE is vooral een belevings-expo.

A Quality Life

Centraal thema is ‘A quality life’ en dat vertaalt zich in een exclusief aanbod op vlak van interieur: design, urban chique en tijdloos klassiek. Ook alles wat met outdoor-activiteiten te maken heeft, komt uitgebreid aan bod. Verder kun je er verwachten aan zo’n beetje alles wat met lifestyle te maken heeft: modeshows, stijladvies en beauty. Foodies kunnen er proeven van allerlei culinaire hoogstandjes of een van de showcookings bijwonen. 

Ladies Day

Voor de dames is er goed nieuws, want op maandag 13 februari is het Ladies Day en dat betekent gratis toegang. Voor toegangskaarten en meer praktische informatie: A.CITYLIFE.