‘Laat ons die vriend zijn, die je het beste laat zien.’ De nieuwe website 12thingstodo.com helpt je op weg om bijzondere en leuke plekken te vinden in steden die je binnenkort wilt gaan bezoeken. De twaalf plekken zijn geselecteerd door inwoners die goed op de hoogte zijn van wat er zoals leeft en beweegt in hun stad.

 

Op de nieuwe, jonge website vind je dus diverse steden en de twaalf dingen die je daar zeker zou kunnen/horen/moeten bezoeken. De steden die je zeker al vindt op de site zijn Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Londen, New York en Parijs, maar niets belet je om ook je eigen stad toe te voegen, plus natuurlijk twaalf toffe plekken in jouw stad …

‘Curators’
12thingstodo.com is opgezet door vier jonge Amsterdammers. De tips die je er vindt, komen van zogenaamde curators: mensen die de stad kennen, er leven en de stad dus ook echt ervaren. Hierdoor kunnen zij je alvast op de goede weg zetten en tips geven. De curators zullen van tijd tot tijd ook veranderen, dus dat betekent dat er na verloop van tijd ook nieuwe tips op de site te vinden zijn.

Ga je binnenkort naar Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Londen, New York of Parijs? Surf dan zeker even naar 12thingstodo.com. 

Foto: In Antwerpen is de Vrijdagmarkt geselecteerd als een van de twaalf plekken in de stad, die je zeker moet bezoeken. Onze tip: My Ohm: een hippe vintagewinkel die is gelegen op dit leuke plein in de binnenstad.