Heb je een heel klein balkon en is er nauwelijks of geen plaats voor een tafeltje? Maak kennis met ‘balconcept,’ een tafeltje dat je aan de reling hangt. Probleem opgelost. Je kunt er niet alleen je laptop of kopje koffie op zetten, maar hebt zelf nog plaats voor enkele kruiden. Hoewel je de kruiden ook achterwege kunt laten en er ijsblokjes en een fles Cava in kunt steken.  

 

 

 

Volgens de ontwerper van ‘balconcept’ is het hangtafeltje multifunctioneel. Verder is het snel en makkelijk op te hangen of te verwijderen. Balconcept is ontworpen door architect Michael Hilgers, die innovatieve producten ontwerpt voor balkons van materiaal dat bestand is tegen water en regen. 
 

Omdat veel mensen tegenwoordig thuis werken, is dit tafeltje volgens de ontwerper een mooie uitkomst als je graag buiten in de frisse lucht werkt en alleen over een klein balkon beschikt. ‘Balconcept’ is namelijk een prima tafeltje voor je laptop.

Het hangtafeltje is te verkrijgen in diverse kleuren. Er hangt wel een prijskaartje aan, want ‘balconcept’ kost 129 euro. Online te bestellen via de webshop van Connox.