Na Rotterdam en Luik heeft The Student Hotel Amsterdam haar deuren geopend. Slechts tien minuten van het centrum biedt het hotel aan meer dan 700 studenten onderdak. Voor studenten uit binnen- en buitenland, maar ook voor academici of ouders die op bezoek komen. Geen aftandse kamertjes waar een huisjesmelker je een vermogen voor laat neertellen en waar je vervolgens in je eentje zit weg te kwijnen. In The Student Hotel staan comfort, gemak én gemeenschapszin centraal.

 

Studeren in een stijlvolle kamer met eigen badkamer, gedeelde keuken, een dubbel bed, bureau, een flatscreen TV (met internationale zenders), gratis internet én gratis wifi. Dat is wat de bewoners van The Student Hotel kunnen verwachten. Voor een gezonde maaltijd kunnen ze terecht in het eigen restaurant. Wie dan weer liever zijn eigen potje kookt kan kiezen voor een kamer met eigen keuken. 

Ben je vooral een sociaal dier? Dan zit je hier goed, want het hotel biedt ook nog een gym, bibliotheek, een spelkamer, basketballterrein en een gemeenschappelijk wasruimte. In het eigen restaurant kun je een gezonde maaltijd krijgen voor een luttele zeven euro en wie langer dan een maand in het hotel verblijft, krijgt bovendien zijn eigen fiets ter beschikking. Of je nu tijdelijk zonder kamer zit of meteen een heel schooljaar wil blijven, The Student Hotel vormt een inspirerende plek waar je medestudenten ontmoet van over de hele wereld.

Praktisch
Voor wie minstens een semester in het hotel verblijft, zijn er kamers vanaf 595 euro per maand. Voor één nacht betaal je slechts 50 euro. Voor meer info, surf naar de website van The Student Hotel.