‘Zelfs de boom is hipper dan mijn vader! Hij kan er niet eens bij lachen op een foto omdat hij echt een make-over nodig heeft. Van al dat harde werken en er altijd zijn voor zijn dochter word je wel moe en uitgeput! Kijk maar op de foto en zie hoe erg het er aan toe gaat met hem. Dus geef de liefste, beste grandiooste vader van de hele wereld alstublieft een make-over. Ps. Durf ik ook weer over straat met hem. HELP!!’ Imara Haan is een van de vele jongeren die zich schamen voor het uiterlijk van hun vader. Daarom is er nu de wedstrijd ‘Pimp je pa.’

 

Heel wat jongeren blijken liever vandaag dan morgen een stylist op hun vader te willen loslaten. Die maken zich steevast schuldig aan het dragen van witte sokken, duffe baarden en slonzige of duffe kleding. Opticien Specsavers komt de jongeren alvast te hulp met de wedstrijd ‘Pimp je pa.’ De hoofdprijs: een make-over voor jou en je vader. 

Uit onderzoek van opticien Specsavers blijkt dat 7 op de 10 jongeren van 16 tot en met 20 jaar liefst niet met hun vader over straat lopen, omdat ze zich schamen voor zijn kleding en uiterlijk. 1 op de 4 jongeren vindt dat de kleding en modeaccessoires van hun vader dringend gepimpt moet worden.

41 procent vindt bovendien dat hun vader iets aan zijn gewicht moet doen en 27,7 procent zou hem het liefst vandaag nog naar de kapper sturen. Behalve voor een slechte kledingkeuze schaamt 35 procent van de jongeren zich ook voor de indruk die hij probeert te maken en 41 procent kan wel door de grond zakken als pa humoristisch probeert te zijn.

Daarom kunnen jongeren hun brildragende vader vanaf nu tot 9 november 2012 inschrijven voor Pimp je pa. Op de website kunnen zij een foto plaatsen van hun vader en uitleggen wat er niet deugd aan zijn uiterlijk. De winnaar krijgt een complete make-over voor zichzelf en belangrijker: hun vader ter waarde van 1.000 euro.

Wil jj je vader eens laten pimpen? Surf dan snel naar pimpjepa.nl.