Voor moeders is er nu ‘Motherbook:’ Facebook voor moeders. De sociale netwerksite is een initiatief van de twee Nederlandse moeders Mirjam Leslie-Pringle en Sabrina Raphael. Zij vinden dat Facebook te onoverzichtelijk is geworden en daarom bieden ze nu een alternatief. ‘Voor moeders gaat het vooral om interactie met elkaar,’ klinkt het.

 

In de Verenigde Staten is Café Mom, een soortgelijk initiatief, al een groot succes. Of Motherbook ook zo’n succes wordt, valt af te wachten, maar aan originele ideeën ontbreekt het de oprichtsters niet. Moeders kunnen op ‘Motherbook’ tips en ervaringen uitwisselen, online shoppen en alles lezen wat moeders aanspreekt in een online magazine.’

Ook is er Zo de rubriek ‘Bucket List’, waarmee dromen van moeders waargemaakt worden. Verder is er Garage Sale, waar je spullen kunt verkopen. In het We Love Magazine vinden moeders allerlei informatie over mode, reizen en familie. Elke maand is er een interview met een bekende moeder en wordt er aandacht besteed aan vrouwelijke ondernemers en vaders.  

Neem zelf eens een kijkje op de website van Motherbook.