Voor veel mensen is kerst de gelegenheid bij uitstek om je mooiste outfit uit de kast te trekken. Anderen maken er dan weer een sport van om in de allerlelijkste kersttrui aan het kerstdiner te verschijnen. Al jaren zijn lelijke kersttruien een regelrechte hit in de Verenigde Staten en Canada, waar men zelfs Lelijke Kersttruien Feesten organiseert. Nu kun je dus ook je eigen lelijke kersttrui ontwerpen.

Dankzij de Sweater Generator  hoef je je oma niet lastig te vallen voor het breien van een lelijke trui. Met behulp van de Sweater Generator kun je je eigen klassieke kersttrui ontwerpen en meedingen naar de prijs van ‘Allerlelijkste Trui.” De 100 lelijkste modellen worden daadwerkelijk gemaakt. Je kiest een kleur, een patroon en leukt de trui op met allerlei figuurtjes. Je kunt kiezen voor  een dinosaurus met een kerstmuts, een eenhoorn of een ananas. 

Je kunt nu je trui ontwerpen en zo veel mogelijk likes verzamelen. Je moet wel snel zijn, want de wedstrijd is nog maardrie dagen  open. De 100 truien met de meeste likes worden daadwerkelijk gemaakt en naar de winnaars verstuurd. Op 2 december worden de winnaars bekend gemaakt. 

Dus leef je uit en maak hier je eigen trui!