Wil je als man nog een beetje opvallen op het strand, het festival of het terras dan moet je vandaag de dag toch verdomd origineel uit de hoek komen. Daarom heeft Loesje, het stoutste meisje van Nederland, een zonnig T-shirtje in de aanbieding met zoals gewoonlijk een originele tekst. Laten we zeggen: échte mannen weten waarom… Met de zonnige groetjes van Loesje… Je weet wel: van de posters.

 

‘Echte mannen eten geen honing, die kauwen op bijen.’ Als je hiermee geen praatje kunt starten op de dansvloer weten wij het ook niet meer. Het vrolijke T-shirt van Loesje is zonnig honinggeel met zwarte letters (of andersom) en kost 16,50 euro.   

Mooi hè…Alles
Wie deze zomer enkel (muziek-)festivals bezoekt, kan trouwens ook in de webshop terecht. Wat dacht je van deze gedurfde uitspraak: ‘Festival – het spannendste moment is thuis je benen wassen om te kijken of je echt bruin geworden bent.’ Onze favoriet is een wijnrode tuniek met opschrift: ‘Onder de stoep ligt het strand.’ Of deze: ‘Mooi hè, Alles.’

Hmmm kijk niet zo of ik hap
Ook baby’s worden niet vergeten. In Loesje’s webwinkeltje vind je ook een rompertje met zwarte opdruk: ‘Hmmm kijk niet zo of ik hap.’ Het kruippakje is gemaakt van zacht materiaal. Een origineel cadeau voor op kraamvisite, maar natuurlijk ook hartstikke leuk voor je eigen eigenwijze baby. 

Ook eens shoppen in het webwinkeltje van Loesje? Bestel vandaag nog een origineel T-shirt of ander kledingstuk en je zomer kan niet meer stuk.