Op hartwerkers.nl vind je korte films over mensen die doen waar ze oprecht gelukkig van worden. Zij werken vanuit passie en liefde voor hun vak, kortom: vanuit hun hart. De bedenkers van hartwerkers brengen elke twee maanden een nieuwe korte film uit van drie minuten over steeds een andere hartwerker. De eerste hartwerker die in beeld komt is Jolanda Holwerda. Zij is de oprichtster van Lof-magazine, een tijdschrift voor werkende moeders.

 

Op Hartwerkers.nl kan je de films bekijken en delen binnen je eigen netwerk. Ook kan je zelf een Hartwerker aanbevelen en natuurlijk ook jezelf opgeven voor je eigen Hartwerksessie.

Leuke ontmoeting
In de lente van 2011 kwamen mensen van Wovox.com foto’s en filmpjes maken bij de firma Hemels van der Hart. Om mensen een kijkje in de keuken te geven van een bedrijf dat op een fantastische locatie werkt. Stijn Bekkers: “Dat werd een hele leuke ontmoeting die veel langer duurde dan gepland. Omdat we elkaar vonden in onze visies op werk- en leven. Daar kregen we heel veel energie van, en daar wilden we iets mee. Begin 2012 begonnen we met Hartwerkers.nl. We weten heel goed waarom we dit doen en we ontdekken gaandeweg hoe we het doen. Waar het toe zal leiden weten we niet precies. Maar zoals met veel dingen die goed voelen, hoeft dat ook niet.”

Over de makers van hartwerkers.nl
De teams achter hartwerkers.nl zijn communicatiebureau Hemels van der Hart en website WOVOX.com. Zij geloven er beide in dat als je doet wat je leuk vindt en waar je hart ligt, de rest min of meer vanzelf komt. “We geven daar ieder op onze eigen manier invulling aan. En we halen heel veel inspiratie uit mensen en organisaties bij wie we dit terugzien. Dus willen we hun verhalen delen,” aldus Stijn Bekkers van Wovox.nl.

Ken jij een hartwerker of ben je er zelfs een? Surf dan snel naar hartwerkers.nl.

Hartwerker Jolanda Holwerda
Jolanda Holwerda ging na de bevalling van haar eerste kind aan de slag als ‘klein radartje in een proces.’ Maar daar werd ze niet gelukkig van. Vijf jaar geleden richtte ze Lof Magazine op om werkende moeders aan te moedigen hun ambities waar te maken. En dan niet op de stereotype manier, maar vanuit hun eigen geestdrift en werklust… kijk en luister naar het verhaal van deze hartwerker.