Met JO Cadeau geef je de dienst van een freelancer cadeau. JO Cadeau vindt en selecteert diverse freelancers: van muziekdocenten, klussers en schoonheidsspecialistes tot interieurontwerpers, masseurs en personal trainers, die je vervolgens kunt schenken aan een jarige of bruid en bruidegom. Je geeft dus geen prul, maar een persoon cadeau. Op de nieuwe website kun je op zoek gaan naar cadeau-talenten.

 

Met een JO Cadeau ontdekt de ontvanger nieuwe talenten, krijgen freelancers meer klanten en geef je het meest persoonlijke cadeau dat er bestaat. Via de website van JO Cadeau zoek je zelf een freelancer uit die je wilt schenken of je geeft een JO Cadeau tegoedbon en laat de ontvanger kiezen. Van een stadswandeling onder leiding van een historicus tot een op maat gemaakt kastje: je kunt het zo gek niet bedenken of het kan cadeau gedaan worden.

Onder het motto ‘Geef eens een freelancer cadeau’ beschikt het platform JO Cadeau namelijk over een database vol zelfstandigen die producten en diensten aanbieden. Je geeft dus geen prul, maar een persoon cadeau. Dat kan een fotoshoot van fotografen zijn, een of andere workshop, muziek- en danslessen of een tuin- of klusjesman.

Op de deze maand gelanceerde website kun je niet alleen op zoek naar een passende freelancer, je kunt je er als freelancer ook inschrijven als je zelf een leuke dienst hebt aan te bieden.

Jo Cadeau hoopt het aantal freelancers binnen drie jaar te laten uitgroeien tot drieduizend. De gedachte achter Jo Cadeau is dan ook om freelancers aan opdrachten te helpen. Vaak hebben zelfstandigen het moeilijk om aan werk te komen, terwijl ze wel erg gemotiveerd zijn en over veel expertise en talenten beschikken.

Voorlopig is Jo Cadeau gelanceerd in vier grote steden in Nederland, maar op termijn zou het moeten uitgroeien tot een landelijk platform.

Is je moeder bijna jarig of trouwt je zus binnenkort: op de website JOCadeau kun je op zoek gaan naar een geschikte freelancer die je ‘cadeau’ wilt doen.