Nederland is wereldberoemd om zijn kaas, windmolens, tulpen, klompen, wiet, koningshuis, voetballers, DJ’s en tolerantie. Maar tolerantie is niet meer zo’n vanzelfsprekendheid. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we de laatste jaren een stuk minder tolerant zijn geworden. Tijd dus om tolerantie opnieuw onder de aandacht te brengen. Dat vindt Sire, de onafhankelijke stichting die zich ten doel stelt om mensen aan het denken zetten. Je kunt nu via Sire een gratis doosje tolerantie bestellen.

 

Het begrip Tolerantie heeft last van een slecht imago, zo stelde de stichting Sire vast. Daarom werd besloten dat tolerantie wel wat ondersteuning kon gebruiken. Maar hoe doe je dat zonder belerend en al te politiek beladen te worden? Door Tolerantie als een product te introduceren, vond men bij Sire. Een doosje tolerantie belooft iedereen welvaart en geluk. Vandaar de campagneregel: ‘Tolerantie® Daar knapt heel Nederland van op.’ Want hoe meer mensen Tolerantie® gebruiken, hoe meer Nederland opknapt, aldus Sire. 

Op de campagnesite kun je daarom nu gratis een doos ‘tolerantie’ bestellen. Voor jezelf om bij de buren in de brievenbus te steken.