Veel vrouwen schitteren in hun bedrijf, maar raken na verloop van tijd opgebrand. Voor die vrouwen is er EmpowerVrouw 2012: een evenement voor zelfstandige, vrouwelijke professionals die willen leren hoe zij een betere balans kunnen realiseren tussen passie en zaken doen én hoe zij hun bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen. Het programma bestaat uit lezingen en workshops door topvrouwen uit het bedrijfsleven afgewisseld met lichamelijke en geestelijke ontspanning.

 

Als antwoord op het gemis aan een evenement waar zakenvrouwen zich kunnen ontplooien én opladen organiseert zakenvrouw Hester Cnossen een lang weekend empowerment door en voor vrouwelijke zelfstandige professionals. Onder het motto ‘Investeren in jezelf is de beste belegging’ kunnen zakenvrouwen van 23 tot en met 25 november 2012 inspiratie en informatie opdoen voor persoonlijke en zakelijke bloei.

Persoonlijke balans
Als professional organizer merkt Hester Cnossen dat veel vrouwelijke professionals zakelijke ontwikkeling en persoonlijke balans als een strijd ervaren. Hester Cnossen: “Veel vrouwen schitteren in hun bedrijf maar raken na verloop van tijd opgebrand. Dan nemen ze even rust om vervolgens in hetzelfde oude tempo weer door te gaan. Het is belangrijk dat hard werk wordt afgewisseld met ontspanning want dat versterkt elkaar juist.
Tijdens het EmpowerVrouw weekend leren zakenvrouwen hoe ze dit in hun leven kunnen organiseren. Zij leren verder hoe zij sneller hun doelen kunnen bereiken en meer winst uit hun bedrijf kunnen halen.”

Praktisch
EmpowerVrouw vindt plaats van 23 tot en met 25 november 2012 in Voorst, bij Apeldoorn. Meer informatie vind je op de website EmpowerVrouw.

Over Hester Cnossen
Hester Cnossen is professional organizer en begeleidt particulieren en zelfstandige professionals in alles wat te maken heeft met het creëren van tijd en ruimte om effectiever te werken en plezieriger te leven. Zij is verder organisator van het jaarlijks terugkerende evenement ‘EmpowerVrouw.’ EmpowerVrouw steunt via Kiva.org ondernemende vrouwen in ontwikkelingslanden door microkredieten te verstrekken.

Bron: Nieuwsbank.nl