Op 23 november verschijnt Eerste Hulp Bij Relatieongelukken. Een kristalhelder antwoord op de relatievragen van deze tijd, geschreven door Caroline Franssen, expert in liefdesrelaties. Dit boek geeft mannen en vrouwen handvatten voor het emotiemanagement dat een liefdesrelatie vraagt. Het boek is geïllustreerd met toepasselijke Sigmund-strips van Peter de Wit. 

In iedere relatie loop je tegen kleine en grotere relatieongelukken aan. Om er een paar te noemen: Je voelt je afgewezen door je partner. Wat je vroeger zo leuk aan de ander vond, is nu ronduit irritant. De eens zo passionele verhouding is bijna ongemerkt een broer-en-zusrelatie geworden. Je hebt ontdekt dat je partner is vreemdgegaan. Zo’n ongeluk hoeft niet het einde van je relatie te betekenen. Met een beetje inspanning zijn veel relatieongelukken op te lossen. Als je de tips en aanbevelingen uit dit boek ter harte neemt, komt je relatie er zelfs beter, warmer en liefdevoller uit. Of je vindt eindelijk de moed om een relatie die je uitput, te verbreken. 

Emotiemanagement 
Eerste Hulp Bij Relatieongelukken geeft tips voor de reanimatie van je relatie en voor het plakken van snelle pleisters. Ook krijg je tips voor een meer diepgaande communicatie met je partner, want hechten helpt. Dit boek geeft mannen en vrouwen handvatten voor het emotiemanagement dat een liefdesrelatie vraagt. Ook wie al helemaal tevreden is met de relatie kan in dit boek nog slimme ingrepen ontdekken om de relatie intiem en sprankelend te houden. 

Relatie APK 
Caroline Franssen is de uitvinder van de Relatie APK®. Daarmee tilt ze stellen in een dagdeel naar het volgende niveau in hun relatie. Ze is een heldere, doortastende relatiecoach die honderden mannen en vrouwen weer met elkaar heeft weten te verbinden. 

De tijd vraagt nieuwe vaardigheden 
Caroline Franssens’s boek verschijnt in een periode waarin onze maatschappij enorm in beweging is. Onzekerheid over banen en zelfstandig ondernemerschap, grote (verborgen) werkloosheid en de druk van globalisering. Steeds wisselende samenstellingen van gezinsvormen, door scheiding en de vorming van stiefgezinnen vragen veel emotionele flexibiliteit van ouders en kinderen. Decentralisaties, zoals van WMO en Jeugdzorg, leggen meer druk op relaties omdat meer mantelzorg wordt verwacht. De prestatiemaatschappij vraagt steeds meer van mannen en vrouwen, zodat de combinatie van werk en zorg onder spanning komt te staan. Dit boek biedt handvatten om elkaar als partners te steunen om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Eerste Hulp Bij Relatieongelukken is een doorwrochte en tegelijk zeer toegankelijke handreiking aan ieder die te maken heeft met uitdagingen in persoonlijke relaties.