Je eigen biologische groenten en kruiden kweken. Het is leuk, goedkoop en gezond. Ook voor mensen die klein behuisd zijn en in de stad wonen en alleen over een balkon beschikken, zijn er mogelijkheden om zelf aan het tuinieren te slaan. De vraag is alleen: hoe begin je eraan? Heel simpel. Alles wat je nodig hebt zijn zaden, grond, zon, water en 1 vierkante meter tuin. Voor nog geen 13 euro kun je al aan de slag.

Tuinliefhebbers met een niet al te grote tuin of mensen met een tuin waarbij een groot deel uit hout of tegels bestaat, kunnen nu via moestuin.nl namelijk een stevige UV-bestendige vierkante meter tuin kopen die je overal kunt zetten.

Bespaarbazaar
De vierkante meter tuin van moestuin.nl is gemaakt van stevig UV-bestendig polyethyleen en geschikt voor langdurig gebruik. Moestuin.nl is een nog jonge webwinkel die is voortgekomen uit bespaarbazaar.nl, een webshop die sinds 2007 uitgroeide tot een van de grootste webshops op gebied van energiebesparende producten voor in en om het huis. Doel is een bron van kennis en inspiratie zijn voor consumenten die zelfvoorzienend en duurzaam willen leven en een (eerste) stap willen zetten naar een duurzame levensstijl. Bespaarbazaar.nl werd in 2011 door het publiek voor een eerste keer uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland, tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards in de catogorie ‘wonen,’ net als in maart 2012.

Moestuin.nl
Het idee voor Moestuin.nl werd geboren uit persoonlijke interesse. Eind 2011 ging de webwinkel van start. De 1 meter vierkante tuin is er nu te bestellen voor 12,95 euro. Op Moestuin.nl vind je verder 150 soorten biologische zaden en nog eens bijna 400 artikelen om deze zaadjes te laten ontkiemen, de plantjes te laten groeien, verzorgen en uiteindelijk te oogsten. Wij zeggen: begin er vandaag nog aan en prettige oogst alvast.

Je kunt je vierkante meter moestuin bestellen bij moestuin.nl. Klik op de afbeelding.