Al eeuwen worden kruiden gebruikt als smaakmakers. Maar welke kruiden smaken goed in een gerecht? Ontdek met dit e-book hoe je kruiden in de keuken gebruikt en geef gerechten in een handomdraai meer smaak.

De meeste mensen kennen kaneel, basilicum, peterselie en paprikapoeder wel. Maar sumak, foelie, lavas en kurkuma zijn allicht minder bekend. Het nieuwe e-book Ontdek snel: Kruidje roer mij inspireert om de bekende en minder bekende kruiden te gebruiken en om zelf kruidenmengsels te maken. Een grote variëteit aan kruiden en specerijen komt aan bod zoals rozemarijn, anijs, gember, citroenmelisse, foelie en sumak.

Inspiratie
Ontdek snel: Kruidje roer mij laat zien hoe je culinair creatief kunt zijn met kruiden. Welke kruiden smaken goed in een gerecht en hoe maak je smaakvolle combinaties… Geef in een handomdraai gerechten meer smaak. Laat je binnen 90 minuten inspireren door de kruidenkennis, de lekkere recepten en mooie foto’s uit dit e-book. Dit digitale kookboek is te gebruiken op je tablet, smartphone, e-reader en computer. Kruidje roer mij is zowel interessant voor de beginnende kok als de beter geoefende hobby-kok of culi.

Culinair schrijver en tv-kok Larisse van der Haar-Buijze houdt zich volop bezig met puur eten: zij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen zoals Food.

Het e-book Ontdek Snel: Kruidje roer mij kost 6,99 euro. Meer informatie vind je op de website van Van Duuren Media.