Surpriseparty, sweetsixteenparty, clubparty of themafeest, landen met een luchtballon op je eigen feest, op een wit paard je eigen schitterende feesttent binnen rijden, een romantisch diner met wit damast op een verlaten stuk strand of eten aan een tafel van 50 meter lang in een boomgaard? Ieder gedenkwaardige gebeurtenis vraagt om een gedenkwaardig feest en Ceremonie op locatie regelt het voor je.


 

Eigenaresse van Ceremonie op locatie, Femke Terra, produceerde in het verleden 15 jaar lang kleine en grote tv-producties in binnen- en buitenland, waarbij ze vaak de wildste ideeën op de gekste plaatsen organiseerde. Een grootse barbecue of een complete beautysalon op een onbewoond eiland, een last minute zangkoor op Kaap de Goede Hoop, een bezoek aan een NASA lab, in een politie-helicopter boven Los Angeles cirkelen. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Met een zorgvuldige organisatie en eindeloze creativiteit bracht ze een reeks prachtige programma’s succesvol mee tot stand waaronder Paradijsvogels, De Ontdekking, Expeditie Robinson, Peking Express, Temptation Island, Wildebeesten en Van Dis in Afrika

Die uitgebreide ervaringen gebruikt ze nu om een feestelijk avontuur moeiteloos te koppelen aan haar persoonlijke visie op het leven. Of zoals Femke Terra zelf altijd zeg: The sky is NO limit!.

Die uitgebreide ervaringen gebruikt ze nu om een feestelijk avontuur moeiteloos te koppelen aan haar persoonlijke visie op het leven. Of zoals Femke Terra zelf altijd zeg: The sky is NO limit!

Voor een avontuurlijk evenement voortaan een adres: Ceremonie op locatie!