De vorm doet anders vermoeden, maar deze reep bevat 0 procent chocola. Dit is namelijk een reep met gastenzeepjes, die je stukje voor stukje kunt afbreken om te gebruiken in de badkamer. 

Handig voor op vakantie als je bij het inpakken van je koffer geen nat stuk zeep wilt meenemen. Ook handig als je gaat vliegen. Deze zeepreep komt in tegenstelling tot vloeibare zepen zonder problemen door de douane én gaat vervolgens onder druk niet kapot in je koffer.

De gastenzeep, een nieuw product van Dutch Design Label Dingsboems, zijn verkrijgbaar in drie geuren en kleuren. In de bruine wikkel bevindt zich roze zeep met lavendel, de blauwe wikkel bevat gele zeep met cumarin-cardamom-geur en de witte wikkel bevat witte zeep met de heerlijke geur van kokos. Breek ook eens een zeepje. 

Op de website van Dingsboems vind je trouwens nog meer leuke hebbedingetjes, zoals pistool-stoepkrijt en voor meisjes diamanten stoepkrijtjes, en hairy bags: handtassen met lange haren. Ook de cassette tape soap en de recycled bags, gemaakt van banieren, zijn origineel en stoer.

Ook eens rondstruinen op de website van Dingsboems? Ga dan snel naar de webshop.