Adverteren

 

Op onze website zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren.

Banners

Er kan een banner geplaatst worden in diverse afmetingen en op diverse plaatsen op de site. De prijzen die wij hanteren zijn afgestemd op het aantal lezers dat wij aantrekken en het aantal pagina-weergaves. Ook de zichtbaarheid op de website speelt een rol bij onze prijszetting. Voor de mogelijkheden vragen wij u om contact op te nemen via [email protected] of te bellen naar 00 32 (3) 234 99 10.

Advertorial

Een andere mogelijkheid is het laten plaatsen van een advertorial, waarbij er een advertentie verschijnt in de vorm van een geschreven artikel met afbeeldingen.

Indien de perstekst (maximaal 1 A4) wordt aangeleverd: 80 euro, exclusief BTW.

Als er een interview moet plaatsvinden en/of de tekst moet door ons worden geschreven: 150 euro (maximaal 1 A4), exclusief BTW.

Er is ook de mogelijkheid dat wij producten door een professionele fotograaf laten fotograferen.

Voor het laten plaatsen van een advertorial neemt u contact op via email: [email protected] of telefonisch: 03/233.99.10.

Reviews

Als u denkt dat uw product/dienst past bij onze visie op onze website, kan er in overleg een review worden geplaatst. Wij vragen u hiervoor contact op te nemen via [email protected]

Samenwerkingen

Ook voor andere vormen van samenwerkingen, vragen wij u om contact op te nemen via [email protected].

Contact

Wij hopen dat we u voldoende informatie hebben gegeven. Indien u nog vragen heeft: aarzel dan niet en neem contact met ons op. Contact opnemen kan via email: [email protected] of telefonisch: 03/234.99.10.

Advertentie

Advertentie

zó bevriend

zó getweet

zó gepind

Advertentie

zó getagd