Mutsjes breien voor het goede doel

06-10-2011
Niki
Mutsjes breien voor het goede doel

Het Britse merk Innocent Drinks, bekend voor haar 100% natuurlijke smoothies, roept iedereen op om de breinaalden tevoorschijn te halen voor de Goedgemutste Breicampagne. Een campagne die in het teken staat van eenzame ouderen die wel wat gezelligheid kunnen gebruiken.

Als je in november een fles innocent koopt, zal er op de fles een leuk, warm mutsje zitten dat is gebreid door een vlijtige klant. Van elke verkochte gemutste smoothie gaat 20 cent naar organisaties die zich met ouderen bezighouden. Van de opbrengst zullen gezellige kerstdiners voor ouderen georganiseerd worden. Daarom roept Innocents Drinks iedereen op om aan de slag te gaan met breinaald en wol. Op de website wordt uitgelegd hoe het moet. Ook zijn er patronen voor mutsjes te vinden. Voor Nederland: innocentdrinks.nl en voor België: innocentdrinks.be. 

Reacties (3)

 • 10-10-2011 15:07
  els bovenlander

  Kunnen jullie mij vertellen waar ik de mutsjes naar toe moet sturen. Innocentdrinks.nl is niet beschikbaar.

  Els Bovenlander.

  Beste Els,

  De link zou nu moeten werken.
  Met onze excuses voor het ongemak.

  Met vriendelijke groeten
  Ziezózon

  Antwoorden
 • 16-08-2013 10:17
  Ank Vernooij

  Ik heb vanmorgen contact gehad met het Ouderenfonds en ik wil graag het breiboekje aanvragen voor de Goedgemutste Breicampagne.
  Ik heb wel een groep dames die zich hier voor in willen zetten. Wilt u het boekje sturen naar:
  Ank Vernooij,
  Middelweg Oost 7, 3961MG Wijk bij Duurstede.

  Antwoorden
 • 03-09-2013 11:01
  ziezozon

  Beste Ank,

  Het boekje is niet bij ons te bestellen. Wij zijn een website en berichten alleen over dergelijke campagnes. Alle informatie is te vinden via de links die we in de tekst geplaatst hebben en die leiden naar de website. Overigens is de actie van 2011. De datum van plaatsing staat bij het artikel.

  Antwoorden
 

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond