Na Midnight Recovery Concentrate met zijn nachtelijke huidherstellende vermogen lanceert Kiehl’s nu Midnight Recovery Eye, zodat je ‘s morgens opstaat met frissere en jeugdigere ogen. Ook zwellingen en fijne rimpels verminderen dankzij deze crème.

De wetenschappers van Kiehl’s hebben de formule voor Midnight Recovery Eye gebaseerd op het actieve bestanddeel Muizendoorn, een wortelextract dat de microcirculatie doet toenemen. Als dit bestanddeel gecombineerd wordt met andere beproefde krachtige oliën, zorgt dit tegen de volgende morgen voor een vermindering van zwellingen en een versteviging van de delicate huid rond de ogen.??

Andere actieve essentiële en plantaardige oliën in de formule van Midnight Recovery Eye (squalaan, teunisbloem en lavendel) helpen bij het verstevigen van de dunne huid onder de ogen.?Het unieke mengsel van oliën, dat bestaat uit vetzuren (omega 3, 6 en 9), heeft een herstructurende invloed op de huid en helpt eveneens de beschermingsbarrière te verstevigen en het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels te vertragen.