Verzorgingsmerk Kiehl’s en kunstenaar Jeff Koons pakken opnieuw samen uit met een verzorgingslijn. Dit najaar wordt de Balloon Flower Creme de Corps-collectie in een gelimiteerde editie uitgebracht. Kiehl’s zal zoals voorgaande jaren ook opnieuw een grote som geld doneren aan het Koons Family Institute, een initiatief van het Internationaal Centrum voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen.

Na het succes van twee eerdere campagnes stellen Kiehl’s en Jeff Koons nu de Creme de Corps Holiday-collectie in beperkte editie voor. Ook dit jaar gaat 200.000 dollar van de opbrengst naar het Koons Family Institute , een initiatief om een veiligere, duurzamere en positieve omgeving voor kinderen te scheppen.

Ludwig

De meesten kennen Jeff Koons van zijn kunst. Waar echter minder mensen van op de hoogte zijn, is dat hij eveneens de vader is van een ontvoerd kind, Ludwig.  Hij heeft op twee continenten strijd gevoerd om zijn zoon terug te krijgen, maar ondanks zijn bekendheid en invloed, is hij er niet in geslaagd de voogdij over zijn zoon terug te krijgen.