Maak kennis met de Think Love-armband. Deze armband trilt enkele keren per dag, zodat je – ongeacht wat je aan het doen bent – even stil kun staan bij de liefde. Je kunt je armband ook synchroniseren met anderen, zodat je op hetzelfde moment een Think-Love-moment beleeft. Via Think Love dragen mensen wereldwijd dezelfde boodschap uit en ben je verbonden met de universele kracht van de liefde.

Het was de 35-jarige Australische Catherina die in 2006 op het idee kwam om een universele boodschap van liefde de wereld in te sturen. Catharine dacht dat als veel mensen op hetzelfde moment aan liefde zouden denken dit kon leiden tot een transformatie op persoonlijk vlak, maar ook op een veel hoger niveau.

Later dat jaar stichtte Catharine de Think Love-organisatie met haar Amerikaanse man Gerry en haar Britse zakenpartner Chris en werd er gestart met het ontwikkelen van een technologie die een nieuw sociaal netwerk bij elkaar moest brengen. Zo ontstond de Think Love-armband.

Think Love-armband

De armband trilt enkele malen per dag lichtjes: het moment om even stil te staan bij liefde: de liefde voor jezelf, voor anderen, voor de aarde, kortom: voor alles wat leeft. Anderen die de armband dragen doen dat ook enkele malen per dag. Om het nog krachtiger te maken, zodat je op hetzelfde moment aan liefde denkt, kun je je armband dus synchroniseren en een eigen Think Love-groep vormen, zodat jullie armband op hetzelfde moment trilt.

De Think Love-armband wordt wereldwijd verkocht en gedragen en inmiddels staat er een ook een Think Love-film op het programma en is er de non-profit Think Love Foundation ‘Wear It-Share It.’ Deze organisatie brengt de Think Love-boodschap naar ziekenhuizen, scholen en gemeenschappen.

Ook worden er nieuwe producten ontwikkeld, zoals een kledinglijn en educatie-programma’s voor families, scholen en buurtgemeenschappen. De boodschap van de drie stichters van Think Love is, zo zeggen zij, hun gift aan de wereld: om iedereen uit te nodigen zich met elkaar te verbinden, want, zo zeggen menen de oprichters, Think Lovers geloven dat alles mogelijk is.

De Think Love-armbanden zijn te bestellen via de website Think Love en kosten slechts 20 dollar. Via de website kun je ook synchroniseren met andere Think Lovers.