Via gezinnig.nl kun je nu Slaapklets! bestellen, een boek voor klein en groot om voor het slapen gaan de dag door te nemen, je hoofd leeg te maken en ontspannen de nacht in te gaan. ‘Kinderen kunnen zo de dag afbouwen met een vast ritueel en daarna lekker slapen en ook volwassenen kunnen hun dag verwerken, want Slaapklets! is een praktisch en leuk hulpmiddel,’ vindt de webshop voor een leuk en zinnig georganiseerd gezinsleven.

 

??Slaapklets! is zowel een dag- als nachtboek dat je laat kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen zodat je daarna lekker ontspannen in slaap kunt vallen. Het boek nodigt uit om de dag te laten bezinken met vragen en opdrachtjes en tips om goed te slapen.

Hoe was je dag?

Bovenaan elke pagina staan vragen als: Hoe was je dag? Wat was leuk? Wat was stom? Heb je zin in morgen? Onderaan iedere pagina staat een opdracht: van ademhalingstips en ontspanningsoefeningen tot grappige vragen die aanleiding zijn voor een fijn gesprek of een moment van ontspanning voor het slapen gaan.??

De vormgeving is fris en vrolijk, zoals alle Kletsboeken van gezinnig.nl. De illustraties zijn – deels – van de hand van Jan Vriends, een creatieve geest en bekend striptekenaar. Het boek is geschreven door Michal Janssen, schrijfster van educatieve boeken.

Praktisch

Slaapklets is een origineel boek voor op het nachtkastje, waarmee je de dag letterlijk van je afschrijft, je hoofd leeg tekent of praat. Zo kun je met een schoon gemoed in slaap vallen. Voor mensen van 4 tot 99 jaar die graag lekker slapen. Te bestellen via gezinnig.nl.